Telefonie

Mobiele telefonie en bellen via internet

Als bereikbaar zijn voor uw klanten van groot belang is binnen uw bedrijf, dan doe je dit het best met goede telefonie. Goede telefonie dat wil zeggen, telefonie voor uw bedrijf zoals u het wenst. En steeds vaak wordt internet en telefonie als één product gezien. Wat ons bijvoorbeeld ook belangrijk lijkt, is om de kosten onder controle te houden. Want waar u wellicht niet op zit te wachten, is om een aanzienlijke investering te doen bij het aanschaffen van een telefooncentrale voor uw kantoor. Bij ICTwerkplek hebben we immers voor iedere situatie een passende telefonie oplossing. U denkt daarbij vast als eerste aan VoIP en een mobiele telefoon, maar ook uw bereikbaarheid nemen we onder de loep.

Telefonisch bereikbaar wanneer u dit wilt

Wij adviseren u om in de eerste plaats uw bereikbaarheidsvraagstuk in kaart te brengen. Tenslotte is bereikbaar zijn wanneer u wilt essentieel voor uw klant en bedrijf. Dit kan echter op basis van de moderne en hedendaagse technieken zonder direct te investeren in kostbare hardware. Op basis van uw situatie en behoeften selecteren wij hiervoor de juiste telefonie producten. Vervolgens configureren we deze compleet en installeren ze gebruiksklaar bij u op locatie. Ook bekijken wij of het efficiënter inrichten van uw huidige telefonie omgeving van toegevoegde waarde is voor uw bereikbaarheid. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat u tijdens dit proces bereikbaar bent en blijft zoals u dat wilt.

mobiele telefonie

Voordelen voor u

 • Uitgebreide mogelijkheden voor vaste en mobiele telefoon wensen
 • Een vast laag bedrag per maand
 • Zeer scherpe Sim-Only abonnementen
 • Breede kennis van traditionele, VoIP en Hosted IP telefonie
 • Het leveren van VoIP telefoontoestellen, smartphones en abonnementen
 • Jarenlange ervaringen in de telefoniebranche
 • Wij nemen u alle zorgen uit handen, alles wordt gebruiksklaar bij u op locatie geïnstalleerd

ICTwerkplek telefonie oplossingen

Hosted IP Telefonie

‘Bellen over het internet’ is ook bekend als hosted telefonie of zakelijke telefonie en internet, gebundeld in een alles in 1 concept. Een techniek waar we vaak ongemerkt dagelijks gebruik van maken. Deze moderne manier van bellen en bereikbaar zijn, wordt het vaakst gebruikt om op een variabele locatie bereikbaar te zijn. Bijvoorbeeld op een thuiswerkplek of kantoor locatie. En met de komst van cloudoplossingen is investeren in een eigen telefooncentrale niet meer nodig. Het komt erop neer dat u met hosted ip telefonie veel flexibeler bent, zeker als u ooit wilt  uitbreiden met telefonie voor uw bedrijf.

ICTwerkplek maakt gebruik van de hosted ip telefonie oplossing. Dit houdt in dat uw bedrijfstelefooncentrale in de cloud staat en de VoIP telefoontoestellen bij u op locatie. Hiervoor betaalt u maandelijks een vast bedrag voor de telefoniedienst. Daarmee is het voor u mogelijk geheel kosteloos binnen Nederland naar alle vast en mobiele telefoonnummers te bellen. Verder bent u volledig bereikbaar zoals u dat wilt. Met uw eigen bestaande of nieuwe telefoonnummers. 

Hosted ip telefoon met KPN netwerk

Een telefooncentrale in de cloud is ten eerste schaalbaar, ten tweede makkelijk in gebruik en tenslotte altijd up-to-date. Onze hosted ip telefoon omgeving gebruikt het  zakelijke netwerk van KPN. Anders gezegd is het KPN netwerk dubbel uitgevoerd en het wordt bovendien 24 op 7 bewaakt. Dat betekent dus ook een betrouwbaar telefoon netwerk, vervolgens maximale bereikbaarheid en bovendien de hoogste gesprekskwaliteit. 

Onze hosted ip telefoon oplossing is verkrijgbaar in 3 varianten: Hosted Telefoon Express, – Office en – Plus. Echter of het nu gaat om 1 enkele aansluiting, uw gehele kantoor of een groot callcenter, met de hosted ip telefoon oplossingen van ICTwerkplek is er immers voor elke situatie een passende oplossing.

Hosted Telefoon Express

Hosted IP Telefoon Express maakt het mogelijk uw internetverbinding te gebruiken voor telefonie, dit ter vervanging van uw analoge of ISDN telefoonlijn. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw abonnements- en belkosten. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van de Voicemail dienst. De Hosted IP Telefoon Express dienst is onze meest eenvoudige telefonie oplossing welke het meest geschikt is voor enkele aansluitingen zonder telefooncentrale. Ideaal voor situaties waar enkelvoudige aansluitingen zonder telefooncentrale voldoende zijn.

Hosted Telefoon Office

Hosted IP Telefoon Office is een toekomstgerichte totaalcommunicatie oplossing. Het biedt een telefooncentrale in de Cloud voor een vast maandbedrag per medewerker, een optioneel keuzemenu en nationaal onbeperkt bellen naar alle vast en mobiele telefoonnummers. Hosted IP Telefoon Office biedt alle functionaliteit die een bedrijf nodig heeft, en omdat het een Cloud oplossing is, blijft uw telefooncentrale door regelmatige updates bij de tijd zonder dat u daar omkijken naar heeft. Bij Hosted IP Telefoon Office krijgt u o.a. 

 • Onbeperkt bellen naar alle vast en mobiele telefoonnummers in Nederland
 • Een telefooncentrale in de Cloud
 • Belgroepen
 • Voicemail
 • Tijdschema / nachtschakeling
 • Keuzemenu
 • Fax naar E-mail

Hosted Telefoon Plus

Hosted IP Telefoon Plus is meer dan alleen bellen. Het is een totaalcommunicatie oplossing die telefonie en samenwerkingsdiensten combineert. Hosted IP Telefoon Plus wordt aangeboden als een complete range gebruikersprofielen en opties waarin maximale flexibiliteit en eenvoud samengaan. Elk gebruikersprofiel is direct voorzien van een uitgebreide set functionaliteiten voor bellen en samenwerken, die op eenvoudige wijze via de Beheerportal kunnen worden geconfigureerd. Hosted IP Telefoon Plus kan naadloos meegroeien of krimpen met uw bedrijf doordat u heel eenvoudig het aantal gebruikers kunt laten aanpassen. Hosted IP Telefoon Plus heeft naast alle functionaliteiten van Hosted IP Telefoon Office de volgende extra’s;

 • Receptionist applicatie
 • Auto Attendant
 • Groepsvoicemail naar Email
 • Wachtmuziek
 • Busy Lamp Field
 • Flexplekken
 • Mobiele app voor iPhone en Android
 • Callcenter functionaliteit
 • Gesprekken opnemen
 • Rapportages 

Draadloze telefonie

ICTwerkplek levert naast de vaste IP telefoontoestellen ook draadloze telefonie en met o.a. Gigaset telefoons. Wij zijn Gigaset geautoriseerde dealer en gespecialiseerd in DECT oplossingen. Deze toestellen geven u de optimale vrijheid om binnen uw locatie of kantoor optimaal bereikbaar te zijn zonder ‘vast’ te zitten aan uw bureau. Daarnaast leveren deze toestellen een kraakheldere geluidskwaliteit. Afhankelijk van uw situatie zijn er 1 of meerdere DECT zenders nodig om tot een optimale dekking van uw locatie te komen. Deze draadloze toestellen zijn geschikt voor onze Hosted IP Telefoon oplossing maar kunnen, afhankelijk van uw situatie, ook op uw bestaande draadloze telefonie omgeving worden aangesloten.

telefonie

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is niet meer uit de werkomgeving en het straatbeeld weg te denken door de smartphone. Met een smartphone combineert u meerdere functionaliteiten binnen één apparaat. Uiteraard is het mogelijk om ermee te bellen en gebeld te worden. Maar daarnaast kunt u ook gebruik maken van diverse applicaties (Apps) voor bijvoorbeeld het lezen van uw e-mails of uw berichten. 

Uw smartphone configureren en gebruiksklaar leveren

E-mail, social media, tekst berichten, bankieren… Het klinkt u allemaal wel bekend maar hoe krijgt u alle functies werkend op een nieuwe of bestaande smartphone?  Ook hiervoor maken wij het u bij ICTwerkplek graag gemakkelijk. Wij adviseren u, op basis van uw wensen, welke smartphone het beste bij u past. En leveren de smartphone volledig geconfigureerd en gebruiksklaar bij u af. Daarbij heeft u ook een abonnement nodig voor uw smartphone. Wij adviseren u welk mobiele telefoon abonnement het beste bij uw situatie past. Ook als u al een abonnement bij een mobiele provider heeft, kijken wij graag samen met u of deze nog voldoet aan uw wensen en gebruik.

mobiele telefonie
Scroll naar top
Open chat
Heeft u een vraag?