Over ons

ICTwerkplek, uw werkplek op orde op gebied van ICT

ICTwerkplek is een jong bedrijf welke is opgericht in 2019 in het mooie Zeeland. Het is uw ICT partner op locatie of die via monitoring op afstand uw ict netwerk beheert.
Onze missie is het ontzorgen en begeleiden van ondernemers in hun ICT behoeften binnen het bedrijfsnetwerk. Dit doen wij door in begrijpelijke taal uit te leggen welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen dat dan oplevert.
ict

Werkplek op kantoor of thuis? Uw ICT altijd up to date

ICTwerkplek is de schakel tussen mens en techniek waarbij we de functionele behoeften van de klant omzetten in een technische oplossing. Wij zijn reeds jarenlang actief binnen de ICT wereld en hebben daardoor de nodige kennis en praktijk ervaring opgedaan. Wij zijn geheel merk en provider onafhankelijk en gaan uitsluitend voor de best passende oplossing.
Naast onze unieke ict werkplek oplossing bieden wij een compleet pakket van ICT diensten aan. Ook voor uw bestaande ICT zaken kunt u bij ons terecht, zowel voor uw werkplek op kantoor als thuis. Wij kijken graag samen naar uw actuele situatie en mogelijke verbeteringen. Ook financieel zijn er wellicht voordelen te behalen door het slim combineren van producten of het hernieuwen van lopende contracten.

Lage kosten, hoge ict service

ICTwerkplek is een kleinschalig bedrijf zonder dure kantoorlocatie. Hierdoor kunnen wij onze interne kosten laag houden en u daarmee een eerlijke prijs aanbieden voor onze diensten en producten. Ons team bestaat uit zeer gepassioneerde ICT professionals welke dagelijks voor onze klanten klaar staan. Wij komen graag naar u toe. Uiteraard om persoonlijk kennis te maken maar zeker ook om gezamelijk te bespreken welke behoeften er op ICT gebeid zijn en wat ICTwerkplek daar in zou kunnen betekenen. ICTwerkplek is in handen van de broers Jeff van Toledo en Tim van Toledo. Samen met de medewerkers vormen zij een hecht team welke dagelijks voor u klaar staan om u te ontzorgen en te begeleiden in uw ICT voorzieningen en behoeften.

Wij zien uit naar een prettige en informele samenwerking. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onze contact pagina

ictwerkplek
Scroll naar top
Open chat
Heeft u een vraag?