Netwerk

Compleet ICT netwerk voor uw bedrijf

Om alle ict apparaten aan elkaar of met het internet te verbinden heeft u een ict-netwerk nodig. Het maakt niet uit of u één apparaat heeft of een compleet computernetwerk in uw kantoor. Een draadloos of bekabeld ict bedrijfsnetwerk optimaliseert de verbinding. WiFi of een wifi-netwerk beveiliging speelt hierbij vaak de boventoon. Want tegenwoordig zijn namelijk veel ict apparaten verbonden met WiFi en veilig werken is belangrijk. Zo werkt u altijd prettig en vlot. Wellicht vindt u het aangenaam dat het ict-netwerk van uw bedrijf door een professionele netwerkbeheerder wordt uitgevoerd. 

MKB netwerkbeheerder

ICTwerkplek heeft veel ervaring met het opzetten, configureren en beheren van netwerken voor MKB bedrijven.  Onze taak is om uw bedrijf te ontzorgen door het complete netwerk voor u te beheren. U heeft er zelf geen omkijken naar en merkt zelfs weinig tot niks van het beheer dat wij remote voor u uitvoerenWij communiceren met u in begrijpelijke taal, we maken namelijk voor u een vertaalslag tussen ICT en de Nederlandse taal zodat we elkaar altijd begrijpen. We houden van een pragmatische aanpak, een plezierige en informele samenwerking.

wifi netwerk
firewall netwerk

Firewall actief beheren binnen uw ICT netwerk

Een minstens zo belangrijk apparaat, welke vaak wordt onderschat, is een goede firewall voor uw ict netwerkbeveiliging. Het hebben van een firewall is niet voldoende. Een firewall moet actief beheerd worden. Gebeurt dit niet dan verliest deze al snel zijn nut. Hackers vinden namelijk dagelijks nieuwe methodes om daarmee in te breken op ICT-netwerken. Om die reden is het van groot belang dat uw firewall altijd voorzien is van de meeste recente firewall software of updates.

Actieve monitoring remote verzorgen

Daarnaast is actieve monitoring van belang om adequaat te reageren op een melding vanuit uw firewall. Wij beheren dit remote, dus op afstand voor u. Alle overige noodzakelijke netwerk componenten zoals WiFi Access-Points, netwerkswitches, scanners en monitors leveren wij wanneer nodig. Uiteraard geheel naar eigen behoeften. Het aantal aangesloten apparaten speelt hierbij een rol. En ook van belang is, of deze draadloos of juist met een kabel moeten worden aangesloten.

Mesh-netwerk

Voor uw WiFi-bedrijfsnetwerk beschikken wij over een zogeheten Mesh-netwerk. Weer zo een technologische term die u wellicht niks zegt. Feitelijk houdt dit in, dat wanneer binnen één locatie meerdere WiFi Access-Points zijn geïnstalleerd, deze samen als één bedrijfsnetwerk functioneren. Dit is zeer handig als er meerdere ruimtes of etages hetzelfde WiFi signaal moeten hebben.

bedrijfsnetwerk

Het cyber alarm

Ons Cyber Alarm is net als uw rookmelder. Het bewaakt realtime uw netwerk en alle aangesloten apparatuur op kwaadaardig gedrag. Het is een fysiek apparaat die wij bij u op locatie plaatsen. Daarna verbinden we die met uw interne netwerk. Vervolgens scant het Cyber Alarm 24 op 7 uw bedrijfsnetwerk. Realtime analyseert het apparaat of er al dan niet gecommuniceerd wordt met online malafide bestemmingen. Ook let deze erop of het gedrag van uw apparatuur niet anders is dan normaal. Het Cyber Alarm is voorzien van een zeer eenvoudige alarmering en een online Dashboard. Deze zorgt ervoor dat wij snel de juiste maatregelen kunnen nemen wanneer het cyber alarm activeert binnen uw bedrijfsnetwerk. Het Cyber Alarm detecteert de aanval voordat het schade aanricht.

Scannen Analyseren Monitoren

Dat is waar SAM voor staat. Voor een vast bedrag per maand. Ontzorging en voorspelbaarheid.

  • Eenvoudige installatie
  • Volledig voorgeconfigureerd
  • Direct actief
  • Gemakkelijk dashboard
  • 24 x 7 detectie
Er is al een Cyber Alarm verkrijgbaar vanaf € 59,- euro per maand exclusief eenmalige installatie kosten.
wifi netwerk
Scroll naar top
Open chat
Heeft u een vraag?