Internet

Betrouwbaar beveiligd internet

Internet, een cruciaal onderdeel van alle ICT en telefonie middelen. Een internetverbinding die bovendien dan ook nog stabiel,  betrouwbaar en beveiligd is. Wat we tegenwoordig ook doen, nagenoeg alles is verbonden met het internet. Daarom is het zeer belangrijk dat u de beschikking heeft over een verbinding met voldoende bandbreedte i.v.m. de snelheid, op deze verbinding kunt vertrouwen en dat er bij een internetstoring een 4g internet back up beschikbaar is. 

Bij ICTwerkplek zijn wij internetprovider onafhankelijk en kunnen we alle soorten verbindingen leveren via een voor uw bedrijf passend internet abonnement. Aangezien er ook hier weer veel keuze op de markt is, zullen wij altijd op basis van een adviesgesprek de best passende oplossing voor u selecteren. Ook als u reeds een internetverbinding heeft kijken we graag naar de mogelijkheden voor meer bandbreedte, dat er een internet back up beschikbaar is en of er eventueel een kostenbesparing mogelijk is. Wij zijn nu eenmaal totaal leverancier wat betreft uw internetdiensten. 

draadloos internet

Internet-abonnement en diensten

Tevens zullen wij, op basis van uw locatie, onderzoek doen naar welke internetverbindingen beschikbaar zijn op uw adres. Wij nemen het gehele proces van onderzoek, aanvragen, configureren en opleveren geheel uit handen. Eventuele vergunningsaanvragen, afspraken maken met installateurs en het aansluiten van uw apparatuur verzorgen wij ook voor u. Een goed functionerende internetverbinding is vandaag de dag een harde eis voor vrijwel alle bedrijven. Dat wij voor u een 4g backup internet verbinding beschikbaar hebben bij uitval of een DDoS aanval is wel zo fijn om te weten van te voren. Zo draait het bedrijf door en blijft u bereikbaar. Want zonder internet en telefonie ontstaat een situatie, die we ons nog maar moeilijk kunnen voorstellen. Dit leidt vrijwel altijd tot ongemakkelijke situaties en staat bijna synoniem voor omzetderving of productieverlies. Toch staan we er niet altijd bij stil dat onze internet verbinding wel eens uit zou kunnen vallen, om wat voor reden dat dan ook gebeurt. 

Back up internetverbinding

De internetdienst van ICTwerkplek zorgt voor de backup internet verbinding. Waar nodig zelfs draadloos via een 4G of 5G internetverbinding. Deze back up verbinding kan automatisch ingezet worden wanneer blijkt dat uw internetverbinding als gevolg van een storing, een DDoS aanval of een fout van uw provider wegvalt. De gevolgen voor uw bedrijf kunnen namelijk enorm zijn. Enkele uren of zelfs een dag geen internet op kantoor, uw bedrijf, in de winkel of uw thuiswerkplek. Personeel kan niet werken, mail komt niet binnen, telefonisch bent u niet bereikbaar, uw pin en betaal automaten werken niet en uw thuiswerkplek is ook offline. Daar wilt u geen zorgen over hebben want dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf. 
Deze situatie kan voorkomen worden met de backup internet connectie van ICTwerkplek. Hiermee krijgt u een tweede internet connectie middels 4G, DSL, glasvezel of kabel. Bij voorkeur van een andere provider als uw huidige. Met behulp van een slimme router blijft u online, ook bij een storing of DDoS aanval bij één van de providers.

Internet redundantie

ICT systemen kunnen zowel op component- als systeemniveau redundant worden uitgevoerd. Dit houdt in dat bepaalde onderdelen dubbel, of nog vaker aanwezig zijn, zodat het geheel goed blijft functioneren wanneer een onderdeel uitvalt. Voor de internetverbinding is het heel belangrijk dat deze blijft werken, dit heet internet redundantie of een redundante verbinding. 

Aanvullende internetdiensten

Naast een internet verbinding kunnen wij ook nog aanvullende internetdiensten aanbieden zoals:

  • Firewalls
  • Netwerk apparatuur
  • Wifi apparatuur
  • Netwerk scanner (het realtime monitoren van uw netwerkverkeer op vreemd of afwijkend gedrag door bijv. mailware of hackers)
  • Netwerk monitoring (het 24×7 remote monitoren van de status van al uw netwerk componenten)
  • All-in-one Pc en Desktop
  • Telefonie Voip en mobiel
  • Bedrijfswebsite maken en beheren
Kijk voor meer informatie op desbetreffende webpagina en neem contact op voor een gesprek hierover. 
draadloos internet
Scroll naar top
Open chat
Heeft u een vraag?