All-in-One

Alles in één ict voor uw pc en werkplek

Werken vanuit de cloud, overal toegang tot uw werk via office365 en meer gedaan krijgen met onedrive van Microsoft. Wanneer wij het over all in one ict oplossingen hebben bedoelen we niet alleen de office producten waar u dagelijks gebruikt van maakt. Maar bijvoorbeeld ook de structurele backup’s van uw website en bestanden, dat tergelijkertijd uw internet security op orde is en dat er bovendien antivirus software geïnstalleerd en geüpdate wordt. Er is nog een reden waarom onze alle-in-one service erg fijn is voor uw bedrijf. We willen tenslotte ook dat er gebeld en gechat kan worden via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Het komt erop neer dat er op elke plek zorgeloos gewerkt wordt en uw bestanden altijd voor handen zijn. Wij zorgen er dus met onze all-in-one pc service voor dat dit alles werkelijkheid is voor u. 

all in one

Veilig werken op meerdere locaties

In de media en het bedrijfsleven wordt volop aandacht gegeven aan flexibel werken op diverse werkplekken. Vandaar dat er eigenlijk geen ontkomen meer aan is om hier met uw bedrijf wat mee te gaan doen. Aan de ene kant beseft u dat het moet, maar aan de andere kant vraagt u zich af hoe dit toe te passen? Er zijn namelijk diverse producten en die horen op de juiste manier geconfigureerd te worden. Welke functionaliteit levert dit dan op? Dit zijn vragen waar veel ondernemers en bedrijven mee worstelen. We willen immers allemaal beveiligd zijn tegen kwaadwilligen en ongestoord werken, bij voorkeur op meerdere locaties dan alleen thuis of op kantoor. Kortom ICTwerkplek helpt u via de pc all-in-one service ermee alle balletjes in de lucht te houden op gebied van uw ict. Anders gezegd, ontzorgen wij u immers door de complete ict voor u te verzorgen, op onze eigen manier in begrijpelijke taal. Lees er meer over.

All in one pc op uw werkplek

Al met al hebben wij van ICTwerkplek voor u een unieke oplossing ontwikkeld. De ‘all in one pc’ op uw werkplek, waar die plek om te werken ook is. U heeft de keuze uit een laptop of desktop PC welke is uitgevoerd met Microsoft Windows 10. Deze pc of laptop is dus ook nog voorzien van de meest voorkomende ict producten, daarnaast volledig geconfigureerd en bovendien direct gebruiksklaar. Ook wordt het apparaat bij u op locatie geleverd en geïnstalleerd. Daardoor gaat u dus direct aan de slag en de it software en producten doen hun werk. 
Als u zelf al een laptop of PC heeft maar toch gebruik wilt maken van onze all-in-one service, passen we deze aan naar de all-in-one ICTwerkplek oplossing. Hieruit volgt dat u op een veilige en geruste manier met uw computer werkt en uzelf bezig houdt met zaken waar het binnen uw bedrijf om gaat. Het komt erop neer dat wanneer u hulp op afstand nodig heeft, wij voor u klaar staan. 

De all-in-one pc service bestaat uit:

 • Een laptop of PC naar keuze, deze wordt vervolgens op basis van uw wensen geselecteerd. Dit kan ook uw eigen apparaat zijn. 
 • Het apparaat is standaard voorzien van Microsoft Windows 10. In overleg kan een andere versie gekozen worden.
 • Microsoft Office365 is volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar. Met Office365 beschikt u over Microsoft Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Access en Outlook.
 • De Microsoft Outlook applicatie voor het ontvangen en versturen van e-mails. U kiest uit een 3-tal opties. 
  – 1e optie: uw bestaande e-mail adres laten configureren
  – 2e optie: een nieuw, vooraf geconfigureerd e-mail adres
  – 3e optie: een bedrijfsmailadres, bijvoorbeeld: info@jouwbedrijfsnaam.nl 
 • De Microsoft Onedrive applicatie. Hiermee worden uw documenten ook bewaard in de Cloud. Dat is veilig maar ook handig. Mocht u laptop of PC defect raken, dan zijn uw bestanden nog aanwezig in de Cloud en daardoor niet verloren gegaan.
 • Video bellen via Microsoft Teams. (voorheen Skype)
 • Acronis Backup Cloud zorgt voor een automatische dagelijkse backup van uw bestanden.
  – Uw bestanden worden elke dag voorzien van een backup in de cloud.
  – Hiermee kunt u verloren of beschadigde bestanden terug halen, ook nadat uw bestanden door een Ransomware aanval versleuteld zijn geraakt.
 • F-Secure Protection Service. Firewall, AntiVirus en malware beveiliging zodat u altijd en overal beschermd bent tegen kwaadwilligen van buitenaf.

Wordt het een pc of laptop?

U mag kiezen welk apparaat het wordt;  een laptop of een desktop-PC. Maar welke heeft uw voorkeur? Uiteraard zijn deze apparaten ook verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van wat u ermee wilt doen en in welke branche u werkzaam bent, maakt u een keuze. Daarbij adviseren wij u welke uitvoering het beste past bij uw werkzaamheden, verwachtingen en budget. Heeft u al een PC of laptop, ook dat is geen probleem. Deze voorzien wij eveneens van onze all-in-one oplossing. Eventueel in combinatie met een kleine hardware matige update zodat ook uw PC of laptop weer veilig en up-to-date is. Kortom, met de all-in-one oplossing van ICTwerkplek heeft u de beschikking over een compleet en vooraf geconfigureerde computer waarmee u direct aan de slag gaat. Alles is op voorhand geregeld en u bent volledig up-to-date met uw ICT.

Proactive Monitoring

Door middel van ‘remote support’ en ‘monitoring’ is het mogelijk om uw all-in-one ICTwerkplek te monitoren. Zo voorkomt u eventuele problemen met uw apparaat of mogelijke bedreigingen van buitenaf. Hierdoor is het voor ons mogelijk tijdig in te grijpen en storingen op te lossen voordat u er mogelijk hinder van ondervindt. 

Voordelen voor u met de All-in-One ICTwerkplek service

 • Geen zorgen over beheer, onderhoud en back-ups van uw computer en bestanden.
 • Altijd de nieuwste hardware beschikbaar en in overleg geselecteerd.
 • Proactieve monitoring is mogelijk.
 • U bent helemaal up-to-date met alle moderne technieken en beveiligingen.
 • Eén vast aanspreekpunt voor al uw ICT vragen.
Scroll naar top
Open chat
Heeft u een vraag?